Hehe,definitivno najbolja tema

..evo da i ja nesto ubacim,mada ja jos nemam puno iskustva

...
Radim ja nesto ispred kuce,kad zove me jedan komsija na mob. (on je pjevac inace) i kaze: - "e,ti imas onu klavijaturu sa ritmovima jel tako??"..-imam rekoh, sta treba?..Kaze,ma pogodio sam neku svadbu a ovaj klavijaturista mi nema klavijature sa ritmovima,pa ako hoces sa nama,samo da ti pustas ritmove i bass malo,kontru itd. itd..Hajd reko nije belaj sacu se ja spremiti..I tako,moj stari nas odvez'o,prica on meni u autu,ima ovaj dx neku,neznam tacno,ti samo malo rumbe i to

..ma reko nista se ne brini ,samo nek on ima dx posto kod mene boje krš(tad mi bila ona yamaha)...I dolazimo mi tamo,kad dolazi taj momak,upoznamo se,rekoh-gdje ti je klavijatura,evo je kaze u autu ,uzeo sam od rodjaka,ima i ritmove ,u slucaju da ti nisi dos'o (hajd kontam neka jaca masina) omg. omg. omg. ,kad je on izvadio klavijaturu,neki mali,djeciji casio,igračka prava..Ja se zabezekno..Uglavnom , reko sam mu da nevadi tu kljavu nikako(da nebi ko vidio,mada mi je on govorio "sta joj fali" heheh),te da ćemo svirati na mojoj,malo se mijenjati.Tako je i bilo,nekako smo zavrsili svirku,sreća nije dugo trajala svadba...I sreca pa mu nisam puno dao da svira jer svaku pjesmu svira u Amol,al bukvalno Amol,znaci ne prebacuje akorde(mozda nekad ako se sjeti

)heh..Samo bi volio vidjet kako bi odradili svadbu ,u slucaju da ja nisam mogo doći..Sa onim malim casio-m

...hehe