Jos nista nisam uradio Pako, iz objektivnog razloga - uhvatila 'kompetentna sluzba' ceo novi kompletni transport!!!!!
Ali, posto sam ja posteno dao pare - i za te pare hocu to sto mi sleduje po dogovoru, a i veoma postujem dogovore, sada sam jednog od njih 'licno poslao' tamo u njihovom 'maticnom centru' da mi donese novu za dva dana!
Onako - cisto iz principa, posto do sada sam u zivotu sreo toliko prevaranata i hohstaplera, da takvi likovi nemaju apsolutno vise niti jednog keca u rukavima da bi me prefircali!
A javicu ti obavezno sta ce da bude kada 'strucnjak' donese tu zaje....ju!
Inace - ovo za stavljanje i vadjenje - najiskreno - ne svidja mi se uopste!
Na njoj ipak ima vaznih podataka, a te svakodnevne manipulacije ce je ipak jednog dana - sigurno ostetiti!
Ili nju, ili pinove u slotu.
Najiskreno, sa ovim se nisam sretao do sada, ali da sam znao za sve ovo - nikada ne bih ni uzimao!
Ipak ima dobrih boja i sl..... i bez ove, pa cisto da je nazovem - igracke!
Jos kada se sve to profesionalno sredi, kako smo poceli diskusiju o equilizerima i ostalim stvarima, ma to ima da 'bije i rastura'.
A i ipak - pre svega ostaloga - cenim i postujem samu 'prezentaciju' izvodjaca, nego li ..... instrumente, mada, napisao sam vec Alanu - ipak je bolja voznja u Ferrary-ju nego u Ladi.
Ali ipak - samo 'jedan tocak ili novi volan' - nece pretvoriti tu istu Ladu u OVO drugo.
Pozdrav.
|