@nesaband i mrkic
Ma salim se ja malo, tu sam da pomognem, dosta sam od ovog foruma dobio pa je red i da vratim ako vec mogu
Citat:
Originalno postovano od vingula
Ovdje bi rekao da MIDI OUT na klavijaturi nije u funkciji, ili na MIDI kablu (MIDI IN) nije ispravan, znači tebi nikakav signale neulazi u računalo (kompjuter)....
|
Citat:
Originalno postovano od mrkic
spojio sam sve i kod mene u prvoj koloni gde pise Input nemam nista tako da verovatno ne radi kabli ili midi in ulaz na klavijaturi. Ima li nacin da proverim sta je u pitanju?
|
Nemojte da idete u pogresnom pravcu, nema veze ovo sa klavijaturom niti sa kablom, problem je sto ne izbacuje racunar ni jedan midi in port koji je dostupan, ni hardverski ni softverski... Moze klavijatura da salje i 5 signala kad racunar nema gde da prihvati
Ovo je kao kada hocete da ukljucite sporet da skuvate kafu, ukljucite uticnicu od sporeta u steker, a struje nema

I iako nema struje vi otvarate sporet da gledate da li je neispravan
Sta nam je raditi, treba reinstalirati driver za zvucnu karticu, pa ako to ne pomaze, reinstalirati win pa sve ispocetka.
Znaci, ako ne uspes reinstaliranjem drivera za zvucnu karticu da resis problem i da ti se u programu kada biras midi in pojavi neki port, javi se da mi kazes tacan model zvucne kartice da pokusam da nadjem neki noviji driver...
A ako ni to ne uspe, onda cemo da reinstaliramo windows.