Pako pozdrav prijatelju i veliko ti hvala sto hoces da pomognes, to se je videlo jos u prvim postovima gde smo diskutirali.
Medjutim, posto ovde niko nista nije odgovorio (vidi i datum pitanja) zato je malo teze sada objasniti - jer su se desile 'dosta stvari' u medjuvremenu!!!!!
Likovi, koji su mi uvalili TO, 'kao' dolaze, ovde, KOD MENE...sutra ili prekosutra, pa cemo na licu mesta da proverimo sve - ipak je to najbolja solucija!
I donose jos jednu kartu!
A ovo da te ne buni, sto kazes u tvom postu - pricam o dugmetu sto je odmah iznat dugmeta - ENSEMBLE, odnosno prvo dugme u performansama, pise pored njega CARD. Kada kliknes na njega dva puta, upale se oba svetlosna indikatora i onda mozes iz USER DK da 'povuces' sta treba.
Inace, njenih 16 stylova se pojavljuju u HD-ku u zadnjoj banci setova i od tamo je nestalo to pomenuto!
A FD nema ovde nista ulogu, ti semlovi su 'fabricki' :roll: ubaceni (da ne kazem - flesovani....) na kartu od 8 Mb!
U svakom slucaju - javicu sta ce biti dalje.
Ovo da te pitam.
Posto sam vec napisao da mi je malo cudno to resenje - da kartica viri napolje i da mora da se vadi i stavlja non-stop - ima li neka solucija i resenje - ili to mora uvek tako?
Ako stoji u slotu - jednostavno - ne moze da se nosi po svirkama!
A sa druge strane - ovo - 'vadi, pa metni' svakog dana - koliko je to OK?
Pozdrav.
|