Videti jedan post
Star 02.05.2007, 19:18   #10
lexikon29
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Tako je Pako, namerno i nisam napisao, jer sigurno necu da podmecem viruse i sl. stvari, a ovoga imam i previse, pa kazem - aj neko malo iznenadjenje - da bar mi nesto stavimo ovde, zatrebace nekom kolegi sigurno.
A to za te sekcije, pojma nemam brate mili, niti pa pokusavam da trazim
Ja koliko sam pomoci dobio ovde - i to za kakve banalne stvari, napisasmo referate, a kamo li jos da trazim downloada
A i jednom sam i probao, na pocetku, i tu nesto ne stima sa logovima, ili je tako nastelovano - da svaki, verovatno "obicni" clan (Uh, umalo da napisem 'smrtnik') nema pristupa (Nije nista zlonamerno protiv uprave foruma)
Samo - mala, najdobronamerna sala ;-)))))
A zasto da stopiramo temu, sto kazes - nista od ovoga (Doduse i ja sam u jednom postu to isto napisao :roll: )
Pa iako nas je par nas, umesto po messenger-ima, lepo cemo i dalje diskutirati ovde.
Zatrebace sve ovo nekim drugim kolegama sigurno, a uzgred - jos jedno veliko hvala svima koji znaju i vec su prosli sve ovo - a ipak su im malo vise interesantniji...neki drugi forumi!
;-)))))))))
A i mozda je to neka vrsta 'profi-odnosa', kao onaj pomenuti lik sto me je zvao za SF :roll:
Lepo kaze covek - ako si pocetnik, idi lepo u skolu pa uci, a ne od nas 'profesionalce' da kupujes komercijalne i profi savete, pa da posle prodajes drugima :-))))))))
Nego ima lepo da kupujes semplove i ritmove a ces i da dodjes da ti mi to 'lepo metnemo'
;-))))))
Sa jos jednim akcentom da smo ovo pretvorili vise u zezanje (opet najdobronamernije), da ne bi neko.......rastumacio drugacije)))
Djoro, burazeru, ko kaze da necemo da ti odgovorimo
Samo vidis da i mi muke mucimo
Kazi - da bi bilo lakse za dalje - znas li kako da dodjes do tog efekta i gde da ga postavis - odnosno - na kom 'efekt procesoru' od moguca cetiri, pa idemo dalje ;-))))))))
  Reply With Quote