Videti jedan post
Star 13.04.2010, 00:27   #90
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Izvinjavam se sto cu otici u offtopic,ali moram da napisem.
Kolega Boki, pa ovaj forspil i improvizacija koju smo kolega Skoric i ja skidali je u originalnoj izvedbi i odsviran na yamahi, i to onoj matoroj, DX11. Tako da, sto se tice izlazenja na yamahi nista se ne sekiraj, izlazi to i te kako, a siguran sam da vecina kolega koje koriste korgove sa semplerom imaju usemplovan i set upravo od te legendarne yamahe DX serije. Ako se boje iz masine stare 30 i kusur godina sempluju,valjda znaci da vrede nesto, a pogotovo sto ljudi i dan danas kupuju te stare yamahe samo da bi imali sto verniji zvuk koji ipak iz original modela izlazi bolje nego sempl...ispravite me ako gresim...

P.S.:jos jednom se izvinjavam zbog offtopica, ali morao sam to napisati, jel mi se komentar kolege cini kao podsmevanje i omalovazavanje jedne marke koja uopste nije naivna, i koju ovde dosta kolega koriste. Ovde govorim i o psr modelu koji i ja sviram, i koji spada u neku srednju klasu, a modele u klasi tyrosa necu ni spominjati jel je to sasvim druga i mnogo ozbiljnija prica. Nadam se da se niko nece naljutiti zbog mog posta.

Promijenjeno od yamahapassion (13.04.2010 u 00:32 sati)
yamahapassion je offline   Reply With Quote