Pako, ideja ti je sasvim na mestu i ja sam vec napisao da ima razlike (Stelovano na ozvucenju).
I to u programu Drum setova kao drugi efekat postavio sam na 100, probacu sada i do kraja.
Samo ovo da te pitam, kako je kod tebe dalo bolje rezultate?
Shelf-ove (LO) - da li oba dva (Prva) ostavljas na istu poziciju, umesto na Peak?
I koliko "Dizes" dva srednja, posto si napisao za prvi i posledni?
(Niski i visoki)
A i ovo sam zaboravio.
Kada udjes u program nekog Drum seta, da li je dovoljno u glavnom meniju da se ide na podmeni / efekti, pa tu da se postavi (Na primer) prvi Hall, a drugi 4-EQ, ili treba jos negde dublje da se ide, posto me je malo zbunilo ovo sto si spomenuo: "Na svakom elementu drum kit-a"?
Pako, posto niko ne zeli, evo ja cu jos malo da se nadovezem na temu koju si poceo!
(Uz male primedbe, koje cu izneti posle ovoga, jer ovo su ipak otvorene diskusije i treba pisati i diskutirati otvoreno)!
Ovo sto sam te pitao u prethodnim postovima, nista, slobodno zaboravi i ti, posto sam uz malo truda pronasao sve o cemu si poceo da pricas, pa cak i puno toga vise oko podesavanjima u niskim ali i u srednjo-frekfentnim podrucjima!
A sto se tice primedbe - cisto ne verujem da ovde nema "iskusnijih" kolega koji su vec imali ovu klavijaturu i koji veoma dobro znaju "razne cake" sa EQ-ima i sl!
Samo sam primetio da i kada pitam drugo nesto, jednostavno - niko nista!
Ja ipak mislim da se ne svodi - skoro sve - na komercijalu i na prodaju semplova, ritmova i sl!
U redu je da neki ljudi to rade i da od toga mozda i zive.
Ali ipak, i ljudski, a i kolegijalni faktor su veoma bitni zivotni elementi, pa zato, kada vec postoje ovakva mesta - lepo je i da se pomazu ljudi, ovako, BESPLATNO, posto sigurno niko-nikome nece da uzme lebac ako se odgovori na pitanje, umesto cutanja, ignoriranja, upucivanja na preturanje po starim temama, a nije svakome muzicaru struka da perfektno barata po forumima i sve to tako redom!
I ovo - kao glavno rezime!
Nije mi cilj da provociram nikoga, pa da sada upadamo u skroz bezvezne polemike!
Cisto - najdobronamerna kritika, a za svu POMOC koju sam zatrazio do sada, ipak VELIKO HVALA kolegama kojima ipak nije bilo tesko da odgovore!
|