Videti jedan post
Star 27.03.2010, 17:47   #1
makso68
Odomaćeni član

makso68's Avatar

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
makso68 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Yamaha 9000 pro vs. Yamaha PSR 3000

Evo,kao što sam i obećao prije par dana.Prebacio sam sve ritmove iz svog usera(PSR 3000)na 9000 pro i preeditovao ih.Od semplova u ritmovima sam koristio samo bas gitaru,i to ne puno(4-5 ritmova od 50-tak),a za bubanj sam,u glavnom,koristio Live Standard kit,od percusion Arabian kit.Puštao sam naizmjenično ritmove sa jedne i sa druge klavijature. 9000 pro zvuči neuporedivo moćnije(na mikseti su bila identična podešavanja).Jedino su bas gitare(megavoice)kvalitetnije sa PSR 3000.Skinuo sam neke semplove bas gitara sa down.-a,ali ih nisam još upisao.Ne žuri mi se,jer i preeditovane bas gitare(finger,pick i fuzion)zvuče vrlo dobro.Na 9000 pro imam i VL plug in proširenje,na kojem su fantastične boje(kvalitetom se ne razlikuju od semplova).O dirkama,kvalitetu izrade i mogućnostima sam već rekao u rubrici˝Hajde da se hvalimo˝,ali,evo,ponoviću.Do sad nisam imao kvalitetniju klavijaturu,niti sam svirao na boljim dirkama(a,promjenio sam dosta klavijatura raznih proizvođača).Toliko,za sad,uskoro slijede i snimci sa stroja.Pozdrav!
makso68 je offline   Reply With Quote