Videti jedan post
Star 27.03.2010, 09:48   #45
yamahapassion
Moderator

yamahapassion's Avatar

Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5217
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
yamahapassion befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Tema itekako ima smisla zato sto pod 1 mozemo razmeniti misljenja o mladim kolegama koliko su uznapredovali, gde su sada, i sta im je potrebno da bi bili jos kvalitetniji. Ovo sto je Dare82 pomenuo da bi bilo dobro organizovati neki konkurs je ustvari samo slagvort za ovu temu. I ako se to takmicenje bude sprovelo ili ne ova tema bi posluzila kao neka smernica mladim kolegama da saznaju po misljenjima starijih kolega gde su oni u svoj toj prici tj. koliko su se razvili kao individualni muzicari.
pod 2 ne vidim zbog cega jedan covek ne bi eventualno mogao pratiti Sabana. Mnogi pevaci danas imaju taj fazon rada aranzer + pevac i to moze zvucati itekako dobro, za primer uzmimo Mileta Kitica i Sedu, mislim da ta ekipa zvuci super. Dakako da je zivi orkestar daleko iznad aranzera pogotovo kad sviraju vrsni muzicari, ali i aranzer ima neke svoje prednosti ako nista bar je jeftiniji, a i kada pevac i aranzerista naviknu jedno na drugo to moze da zvuci extra (ponovo primer Kitic + Sedo, a ima jos dosta primera) Pod 3 ova tema takodje moze mladim kolegama posluziti kao neka vrsta stimulansa ili motivacije za jos vise rada i vezbe, jel nije mala stvar pomenuti nekoga mladog kolegu da bi mogao raditi sa jednim takvim imenom kao sto je gosn. Saulic. Ko god se spomene ovde u temi od mladjih kolega mislim da ce mu biti izuzetno drago sto mi kao stariji kolege imamo tako dobro misljenje o njemu i to ce mu biti samo jos jedan razlog vise da sedne i vezba i tako opravda nasa ocekivanja.
Dodato:
I evo da ja rezimiram svoje utiske. Od mladjih kolega koji bi eventualno mogli da rade sa Sabanom ja bih izdvojio sledece:
Ako bi bilo do starosne granice 27god onda bez razmisljanja kolega Dare987. razlog je jasan: decko je fenomenalan muzicar, obrazovan, kulturan, svestran po pitanju stilova sviranja, mastovit i kreativan.
Ako bi bilo do starosne granice do 20 godina, tu vec ima malo vise konkurencije, ali bih ipak izdvojio kolege Nikolasa, Skorica i marnela (DellBoy). takodje tu spada i mladi kolega Aladin, ali mislim da on nije za tu pricu iz razloga sto ga ljudi vec znaju preko Mileta Kitica i to mu je sasvim dovoljna reklama. Mozda sam malo subjektivan, ali u tom starosnom rangu mi se najvise dopada stil kolege Marnela iz razloga sto je decko muzicki obrazovan, jako vredan i pozrtvovan, sve sto odsvira trudi se da odsvira najcistije moguce i to je vredno hvale. Takodje je pohvalno i to sto se vec sa ovim godinama upustio u pravljenje svojih aranzmana sto nije ni malo laka stvar, i dokazuje kreativnost jednog mladog muzicara. Tako da moj izbor pada na njega.
U kategoriji svih uzrasta (od 7 do77 ) bez da se neko naljuti bi moj izbor bio kolega Bandza, milsim da svi znamo zasto.

Promijenjeno od yamahapassion (27.03.2010 u 09:59 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
yamahapassion je offline