Potpuno se slazem s tvojim misljenjem, ovaj dijalog zaista nema smisla. Pises mi o bugovima neprepoznavanja CD/DVDa kod pojedinih maticnih ploca. Obrati paznju: kod pojedinih. A da te "pojedine" nisu malo retardirane pa imaju problema sa Win 7 koji je pretezak zalogaj. I sve te stranice koje navodis i sve te kojekakve toboznje bugove, u 99,99% slucajeva treba svrstati u domen "jadan hardver" i "slabi driveri". To nema nikakve veze sa samim kernelom Windowsa 7 i njegovom stabilnoscu. Nema nikakvog kopiranja Linuxa, to su inace bajke i tracevi koje se pricaju o Microsoftu i nista mi novo nisi rekao time. Te kopirao MAC, te kopirao Ubuntu, te kopirao Amigu a svi oni zajedno ne vrijede koliko Bill Gatesov dnevni pazar i jedino Microsoftovi sistemi idu nezadrzivo dalje a svi ostali spadaju pod "pioniri maleni" i kako se cini tu ce i ostati da srecni igraju ringe, ringe raja...
Ni ja necu komentarisati tvoje nedavanje komentara na Leopard a jos manje moje "nepoznavanje" materije. Nije u redu sto postajes lican i donosis sud o meni koji ja mogu protumaciti kao prilicnu uvredu. A ako pazljivo procitas moje postove vidjeces da ja tebe nigdje nisam omalovazio, naprotiv. Inace ljudi u posljednje vrijeme imaju problema sa zdravom diskusijom pa odmah predju na ponizavanje i vredjanje a da nemaju blagu predstavu o doticnom covjeku.
|