Novi O.S.zaPA800
Nalazimo se ns Forumu(diskusijama)gospodo.Znaci iznesi svoje misljenje,iskustvo,dozivljaj.Nemojmo se svadjati i prepucavati.Dajmo jedni drugima savjet,prijedlog..Ja nisam tvrdoglav i nisam (budala)kako tvrdi gospodin blatusan a nisam ni neiskusan kako rece AdrijanpPa80.Imam puno skole i muzickog iskustva a bogami i godina.Ali mi nije namjera replicirati i drzati predavanja ovdje nego i dalje stojim iza onoga sto mislim.Znaci pa800 je jako komplikovan i ne usavrsen najnoviji model korga Pa80.Drugo nista nije.A ako neko misli drugacije neka nas demantuje ovdje tj.neka nam da dokaz.Nesto novo sto ne moze zvucati i na pa80.Pa800 je samo u cjelini Pa80 u jednom.Znaci ne trebaju dodatne opcije:kartica,vokalist(ako ga je neko uradio)a sumnjam,jer je komplikovan,gitarski BOARD takodje moze u pa80.Sem USB kao modernizacije,nema on nista vise.Pa taj semplercic je igracka,smjesan.Zamislite samo nestane struje i ponovo startate pa800,pa on dok se napuni otislo je pola svatova.Klasican problem kao kod Lee. itd.itd.Ako treba jos mogu vam pisati do sutra.Ali da ne budem dosadan.POzdravljam sve FORUMASE sa YU-MIDI. SAMIR
|