Tema: Roland D50
Videti jedan post
Star 11.04.2007, 22:35   #3
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

"PAKO"...Legendo moja ako hoćeš prodaj ga meni...Ja imam D10 trenutno (prije sam imo D20 al pregorila) a lud sam za Rolandovom D-serijom)...Ako si gdje blizu Slovenije donesi je jarane u roku 3-4 sata ja ti napravim take boje iz tvorničkih da se na dupe složiš...inače moja prva profi klaviatura je bila D20 (sa pokvarenim fdd) i na njoj sam se sve naučio...D10 mi je isto ko tebi naletio za tadašnjih 500DEM i danas dani je ne dam za ništa na svjetu...Ako imaš External Ram Cartridge za njega dođi kod mene i za 10min ti prekopiram sa svoga sve napravljene ritmove,boje,bass,strings,ma sve što sam napravio....dakle ta serija je mene oduševila čak ni na tritonu neke boje ko što ih ima ova serija ne zvuče kako trebaju....dakle kod jarana Željke sam bio maksuz da mi semplira ali nije to to...samo gubenje vremena...Svakako si kupio ODLIČAN instrument (Ipak su M1 i t3 mnogo bolji za solažu i bolja tastatura) ali D-serija ima Pattern sekciju za ritmove tako da je to sinth do jaja....Evo u mom profilu imaš moj MSN pa mi se obrati da se ispričamo onako drugarski...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote