Videti jedan post
Star 03.04.2007, 17:59   #5
dux
Vredan član društva

dux's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2006
Mjesto: hrvatska
Downloads: 191
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa80
dux befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dux pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Hvala kondor. Pa stvarno neznam zbog čega ova prepucavanja, pa može se sve lijepo kolegijalno riješiti,al stav da neko ne zna ništa a ja sve znam ne prolazi nigdje.
Eh da mi je razglas kod mene pa da odmah probam i riješimo ovo ali mi je u mjestu gdje sviram. Tranzit znam da postoje cijele filozofije oko dobro uštimanog ozvučenja ali lako je tebi pričati i pametovati kad vjerovatno poznaš svoju opremu u dušu i možeš se rukovoditi prema uhu jer znaš gdje šta trebaš smanjiti a gdje i šta povećati,a meni koji prvi put radim sa profesionalnom miksetom kao što je PM1600 to je špansko selo, tako da kolegi neletu svaka čast i puno hvala što nalazi vremena da pomogne, jer čovjek je ponudio rješenje a meni puno znači jer neću morati potpuno iz početka krenuti sa štimanjem,već ću uraditi po neletovoj šemi a onda je puno lakše korigirati sitnice.
A evo ovako,sviram u sali(oko 200 ljudi), mikseta dynacord,zeckove kutije(2 bas bina,2 trosistemske,mislim da su po 400W,a za ostale specifikacije trenutno ne znam),mikrofoni shure SM56 i 58. Evo pa tranzit ponudi rješenje kako bi ti po svom nahođenju naštimao miksetu,a mogao bi pošto toliko znaš i napisati mali tutorial o naštimavanju miksete,vjerujem da bi mnogima pomogao i bili bi ti zahvalni
dux je offline   Reply With Quote