Hvala kondor. Pa stvarno neznam zbog čega ova prepucavanja, pa može se sve lijepo kolegijalno riješiti,al stav da neko ne zna ništa a ja sve znam ne prolazi nigdje.
Eh da mi je razglas kod mene pa da odmah probam i riješimo ovo ali mi je u mjestu gdje sviram.

Tranzit znam da postoje cijele filozofije oko dobro uštimanog ozvučenja ali lako je tebi pričati i pametovati kad vjerovatno poznaš svoju opremu u dušu i možeš se rukovoditi prema uhu jer znaš gdje šta trebaš smanjiti a gdje i šta povećati,a meni koji prvi put radim sa profesionalnom miksetom kao što je PM1600 to je špansko selo, tako da kolegi neletu svaka čast i puno hvala što nalazi vremena da pomogne, jer čovjek je ponudio rješenje a meni puno znači jer neću morati potpuno iz početka krenuti sa štimanjem,već ću uraditi po neletovoj šemi a onda je puno lakše korigirati sitnice.
A evo ovako,sviram u sali(oko 200 ljudi), mikseta dynacord,zeckove kutije(2 bas bina,2 trosistemske,mislim da su po 400W,a za ostale specifikacije trenutno ne znam),mikrofoni shure SM56 i 58. Evo pa tranzit ponudi rješenje kako bi ti po svom nahođenju naštimao miksetu,a mogao bi pošto toliko znaš i napisati mali tutorial o naštimavanju miksete,vjerujem da bi mnogima pomogao i bili bi ti zahvalni