Videti jedan post
Star 17.02.2010, 13:38   #3
skoricnik
Moderator

skoricnik's Avatar

Registrovan/a dana: 19.05.2006
Mjesto: Backa Palanka
Downloads: 4091
Uploads: 22
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 177 puta u 167 Postova
Instrumenti: Ketron AUDYA5, Roland Fantom-S
skoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblickskoricnik ist ein Lichtblick
skoricnik pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Ja nisam kladionicar, odigram jedan tiket u 2 nedelje, cisto ono iz zezancije, pa ako udje - udje, ako ne - ne.

Evo sta sam danas stavio:

Bayern - Fiorentina -3+
Porto - Arsenal - 1+ I
Newcastle - Coventry - 1
FC Brussels -Oostende - 0-2
Rangers - St Mirren - 0-1 I

Malo obrazlozenja:

Bayern - Fiorentina - S'obzirom da je u pitanju Liga sampiona, nisam hteo da igram na neki klub, jer je jaaako neizvesno. Golovi su mnogo sigurniji. Ovo bi trebalo da udje.

Porto - Arsenal - Ovo ulazi 100%, i to je LS u pitanju, tako da je mala verovatnoca da ce biti 0:0 u prvom poluvremenu.

Newcastle - Coventry - ovo sam odigrao cisto iz sigurice, jer je kvota na Coventry bila 5.25, tako da mi je bilo ocigledno da igram na Newcastle.

FC Brussels - Oostende - Belgijska liga, ne toliko popularna, Brisel ce pojesti Oostende, ali ne vise od 2 gola, to je sigurno.

Rangers - St Mirren - Rangers je proslu utakmicu izgubio 1 razlike, nisu mogli dati dva gola, nisu u bas najboljoj formi, tako da i ovo mislim da ulazi, gledajuci logicki, a i po kvoti. Ako daju bar 1 gol u prvom poluvremenu, meni odlicno, a i ako ne daju, meni jos bolje.

Pozdrav

Promijenjeno od skoricnik (17.02.2010 u 13:40 sati)
skoricnik je offline   Reply With Quote