Videti jedan post
Star 14.02.2010, 00:26   #7
zagorac
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 18.01.2010
Downloads: 47
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
zagorac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Prvo bi želio pohvaliti za ovakvo opširnu i slikovitu uputu koje i mi laici možemo da shvatimo.
Ja bi molio za malu pomoć oko sređivanja staylova. Imam PSR 1500 koju sam nedavno nabavio. Inače sviram amaterski za sebe i društvo, te se baš ne razumijem u ove vaše izraze staylovi, boje, terce i sl. Međutim preko ovog vašeg uputstva pokušao sam srediti da ritam - stayl zvuči bolje i prateći vaše upute to mi je i uspjelo. Međutim na kraju kada sve uradim kako ste napisali i ugasim klavijaturu po ponovnom paljenju ostaje staro uređenje, odnosno ne prihvati sve naredbe koje sam zadao nakon vaših uputa, te ponovno moram sve nanovo uređivati. Jedino gdje možda pogriješim je kod sređivanja EQ u u MIXSING CONSOLE (style part), gdje nakon dodavanja vrijednosti koje navodite treba sve potvrditi sa "STORE", međutim, kod mene na displeju u desnom kutu stije natpisi "STORE 1" i "STORE 2". Pokušao sam stisnuti i jedan i drugi no nije mi uspjelo. Nakon pritiska na jedan ili drugi otvara mi se u donjem dijelu displeja opcija gdje mi ponovno da da upisujem DSP1 COMP. Jednostavno me zanima gdje griješim ili je neka druga caka u điru koja mi nije poznata.
Molim vas ako mi možete pomoći kako bi mi ovako sređeni stayl ostao u memoriji da ga ne moram svaki puta nanovo sređivati kada upalim klavijaturu.

Pozdrav sa Hvara i unaprijed hvala na odgovoru.
zagorac je offline   Reply With Quote