Tema: Ketron Audya
Videti jedan post
Star 11.02.2010, 15:30   #6
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 43
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@dariusmidi
Ma ok je to sto kazes da zvuci...uredu slazem se...ja sam davno pricao da je ketron uvek bio ispred vremena za razliku od konkurencije, ali ali ali.. e sad mogla je i famozna velika trojka da izbaci aranzer na istom principu sinhronizaciju audio i midi podataka u aranzer, medjutim svi znamo da poslovna politika nalaze da se sve daje na kasicicu, prvo interni semplovi "rx, mx, bx, xx" tehnologije ... super artikulaicija muda sarme, sempleri od 8-16-32-64....MB rama...bla bla i imas pad trake za loop-ove e sad kad bi svi izbacili tolko savrsen aranzer sta bi posle bilo ?? Svi to trenutno mogu s`obzirom u kojem dobu tehnologije zivimo moguce je ali jednostavno nece, stvorili su poverenje kupaca tokom proteklih decenija tako da bilo koja kompanija da izbaci neki dobar primerak slabo ce se prodavati za razliku od velike trojke...tako da prepustice se vremenu pa ce sigurno biti isplativ tih 4000 eura moje misljenje po ovim pricama i tim sto daje da "NE VREDI TE PARE"...kolko god on zvucao neverovatno i realisticno tako da...
RadeKOKI je offline   Reply With Quote