Urednici bez ljutnje. Prvi sam uvek pohvaljivao Vaxterovo nastojanje da se Yu-midi dogradi i poboljsa. I uvek cu to ciniti. Sve sto ce uciniti da nam rad bude laksi i prijatniji.
Ali......
Imam nekoliko komentara. Kao prvo sto su svi primetili DU centar lici u potpunosti na pomenuti sajt Midi-matrix , koji nisam posetio od onog dana kada je izgledao upravo tako kao sto izgleda.
Kome odgovara ovakav sajt. Na zalost onima koji POVREMENO dolaze na sajt, pokupe sta im treba, jer je sve lepo sortirano, odu i ne kazu hvala. Najmanje odgovara redovnim clanovima , znaci onima koji su tu redovno. Kao prvo nema datuma kada je sta postavljeno. Sta meni znaci rec NOVO. U odnosu na cega ili sta je to novo? Oko tehnike skidanja, manje vise tu ce i drugi reci svoje misljenje.
Bez ljutnje, ali hajde da pokusamo da nadjemo neko resenje. Vas rad i trud je za svaku pohvalu, ali sama promena zbog promene nema smisla. Hajde da vidimo za koga i koliko je bolje ovo resenje.
I jos nesto, ako postoji ikakva koncepcija ili zelja urednika sajta, neka se ona kaze. Ja svaki sajt i pravila sajta postujem. Postujem i to da neko postavi sajt sa skidanjem mp3 pesama za dzabe, pa posle pocne da naplacuje ili stavi reklame ili...Kao sto rekoh, postujem, ali ne posecujem.
Pozdrav
Laky
|