Zdravo marco
Moram vam reci da sam i ja jako iznenadjen sa vasim komentarom
Neslazem ni sa jednom primjedbom sto naveli a pogotvo sa ovom u vezi naplacivanja.
Samo se pitam po cemu je tezi ?
1. Novi download centar je mnogo laksi i pregledniji.Ako zelis npr.. da dodas midi fajl potrebno je samo da izaberes kategoriju MIDI i ako je narodni da otvoris podkategoriju NARODNI i uploadujes ako je zabavni onda podkategoriju ZABAVNI i isto tako uploadujes.
Sto se tice upload funkcije SVE JE ISTO samo sto nema multi funkciju da mozes vise fajlova da uploadujes,sa tim se slazem ko ima spore veze naravno da nebi funkcionisao.Neznam kakav novi prozor spominjete,mozete jedan za drugim fajlom da uploadujete koliko hocete.Jedina razlika je u tome sto ja moram sve fajlove da pustim u download centar od clanova koji uploaduju.Jos jedna prednost je u tome,ako slucajno uplodujete fajl koji se vec nalazi u download centru nece vam dozvoliti,tako sprecavamo da se nalazi vise istih fajlova na downloadu.Funkcija pretrage koja do sada nije bila.Sto se tice multi downloada sto nesto spominjete da se naplacuje,po tome mugu da zakljucum i da negledam da niste ni pokusali da downloadujete ili uploadujete na novom downloadu.Mozes da isprobas sa light box button da markiras ako hoces 100 fajlova preuzmi download listu stvarno me interesuje koliko ces morati da platis

Ako odes na midi-matrix mozda

:
Mada je to jedan od jacih sajtova gdje mozes naci dosta stvari za besplatan download.To sto usporedjujete sa midi-matrix stvarno nevidim razlog,download funkcije su slicne,ali sajt kao stari downloadcentar nacete na 95% sajtova gdje ima funkciju downloada dali mp3 ili nesto drugo.
Yu-Midi bio je i ostace 100% kao i do sada za sve muzicare dobre volje sa BESPLATNIM DOWNLOADOM sve dok je pod mojim vlasnistvom,i nadam se dacemo sa svim clanovima biti jedni od najjacih sajtova po pitanju "BESPLATNO".
POZDRAV
MIODRAG