Cao Tomy,
ipak mislim da nije nista strucno u mom postu,to je samo moje osobno mislenje koje ne mora da bude relevantno.Ukusi su razliciti...
MIDAS i Dynacord nisu nikad igrali u istu ligu!
Dynacord se nikad nije bavio sa koncertnim mikserima dok MIDAS se iz pocetka koncentrirao na "Concert Consoles".
Zasto bi onda Bosch CS kupovao MIDAS,da Dynacordu iz svoje kuce pravi konkurenciju?Sigurno ne...
Pogledajte samo kako je struktuirana HARMANN Pro Group korporacija:
JBL,AKG,CROWN,BSS,SOUNDCRAFT,LEXICON,STUDER,HiQNet ,dbx....
Po meni najjaci koncern PA tehnike!
Niko nikome ne pravi konkurenciju,naprotiv,najbolja suradnja koju sam do sad video!Zasto JBL koristi Crown pojacala,HiQNet Network i dbx procesore u aktivnim sistemima? Soundcraft ugradjuje isto dbx i Lexicon u svoje konsole.AKG koristi isto dbx noise reduktore.....itd
Pogledajmo YAMAHA korporaciju,kao koncern N°1 u svetu!
Nisu nikad uspeli da naprave dobre kutije,sta su uradili?Priustili sebi(po meni) najjaci brend na svetu NEXO Audio

Evo jos nesto:
Jedan od najvecih brendova sto se tice PA tehnike,proizvodi svoje LOW budget miksere u istoj firmi gde i Behringer

Yamaha,Fender,Gibson i Ibanez gitare proizvode dobar deo svoje ponude u jednu jedinu firmu na dalecnom istoku!.........da ne davim vise,nema kraja...
Iako ne koristim(vise) produkte iz EVI korporacije,imam jako dobrih prijatelja u Straublingu(Dynacord)
Firma MUSIC GROUP(gde spada medju ostalima i Behringer) je obavezna da do kraja 2010 isplati sumu od XXX korporaciji Boschi i da tad stave konacni potpis transakcije....do tad i Midas i Klark Teknik se nalaze u neku fazu "tranzicije"

i imate ih na web strani EVI i Music Group korporacije.
Jedan od uslova koji je postavio sef MIDASa je da zajedno sa KLARK TEKNIKom rade samostalno.....znaci budimo spokojni i uzivajmo i dalje u veliku pouzdanosti i kvalitet ovih brendova.
Pozdrav