Dobro dosao u korgovu familiu prvo. Moje se to sto ti hoces ali zahteva dosta posla i ide ovako: Imas set 123, 456, 789 i user 1,2,3 . Lodiras set 123( naravno pre toga moras da save sve sto ti je u user 123 da ga ne bi izgubio) i pocnes lodirati jedan pojeda ritmove u taj 123 set. znaci mojes da uzmes ritmove iz jedan ili vise drugih setova i na taj set 123 ostavis ritmove koji su ok a sve ostale zamenis sa nove ritmove. Kad sve to zavrsis i nema sta drugo da lodiras save all to 123.set i s time si zavrsio naj laksi deo posla. Sad uradis isto sa 456 i 789 setova i nakraju lodiras set koji oces da ti bude u user123.
E sad moras za svaki ritam sto si lodirao da stavis instrumente koji su bili u njega pre nego sto si ih lodirao. znaci u orginalni set gde je bio ritam lepo otvoris tracks i upises sve instrumnte(ja koristim digitalnu cameru slikam i gotovo da ne pisem :wink: ) Onda stavis te iste instrument po trackama i gotovo. Ritmovi sto su praveni sa kits iz DK moras i te instrumente is odgovarajuci dk user da prebacis u svoj dk user. Zapamti sta god novo unosis u tvoje setove ili dk user moras save all da bi ostalo tamo.
E nadam se da ce ti to pomoci ako ne pitaj dalje
Good luck.