Tema: pa 800 set
Videti jedan post
Star 19.03.2007, 09:54   #5
dalabu
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 02.03.2006
Downloads: 156
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
dalabu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
dalabu pošalji poruku preko MSN messengera
Standard set pa 800

Super je vasa stranica.Komplimenti.Niti mi je bila niti je sada namjera da se ja sa nekim svadjam ovdje.Jedino sto sam uradio je da sam napisao jednu jedinu recenicu,a forumi i postoje zbog toga.Star sam ja i umoran da bi se svadjao.Jedino sada ne kontam u cemu je problem,ako sam ponudio ljudima pomoc.Ali me i vrijedja ako neko tako glupo i provokativno napise repliku i doda(NEJMA)i posalje to meni.Onda ja to shvatam kao provokaciju.A ja se nikada nisam niti cu dao provocirati.Namjerno nisam dao niti ponudio nesto tebi ili ostalim RUKOVODIOCIMA stranice zato sto vi kako ti(FICO)rece dobijete sve na kompjuteru gotovo.Znaci poruka je bila namjenjena svim clanovima.Tako da ja nevidim problem ovdje izuzev sto necu reagovati na repliku doticnog NEJMAM gospodina,mada se mozda i znamo. usput:set za pa800 NEJMATE i to je vas problem a ja imam i to je moj problem pa kome treba nek se javi LJUDSKI.drugarski pozdrav od SAMIRA iz SALZBURGA?pozdravi ti meni raju iz slovenije FICO:EDU SUDU BEKU Emila Mirsu Sanela...
dalabu je offline   Reply With Quote