14.12.2009, 03:32
|
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
|
Citat:
Originalno postovano od Marco7
Ima raznih moj brale . . .Nikada mi se nije desilo to da me ispali neki od zvezda za dnevnicu ali se desavalo sledece:radio sam sa Dejanom Maticem i sa Vladom momkom koji ga prati sav baksis ostavili su meni i ako smo zajedno uzimali lovu,i oni ali i ja skupila se lepa suma!Ostavili su mi sav baksis i ako sam hteo bar sa klavijturistom Vladom da podelim nije hteo ziv i u mojim ocima su ispali veliki dzekovi i mangupi dok sam radio sa ''zvezdom'' koja uzima 4000e za vece i dodje i uzme njegov deo baksisa od 65e preko onih 4000e koje je dobio a mi svirali za po 100e  Znaci ima raznih jbg 
|
Mare u pravu si za Dejana i Vladu!Stvarno su ekstra momci,radili smo zajedno prosle godine.Ako slucajno imas Vladin broj posalji mi molim te na pp,slucajno sam zeznuo imenik u telefonu.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od zillavi
...Ima milion prica za kradju baksisa.. evo jedne...Kad se tek pojavila novcanica od 200 Km, (BiH), Radio se ispracaj u jednom selu kod Visegrada, muzicari vide da je pjevac dobio i tu novu plavu novcanicu... Elem, posle svirke svega ima, plave nema... Hahahahahaha, ko je ovde lud???? A pjevac: Nisam djece mi , ovog mi, onog mi... I na kraju izvadi i baci : Evo vam hebalo vas 200 maraka... Ladno... Eeee moj brate...
|
Brate moj,jeli to doticni G.... ili C...? POzdrav!!
Promijenjeno od Dejan (14.12.2009 u 03:33 sati)
Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
|
|
|