Videti jedan post
Star 14.12.2009, 00:24   #5
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

S' obzirom da nemam "dlake na jeziku" i da mi savjest potpuno mirna i čista ja ću ispričati nekakva svoja iskustva i te estradne "zvezde" pomenuti imenom i prezimenom!!!

Čuveni i poznati harmonikaš Mirko Kodić se prema nama ponio krajnje neprofesionalno! Svirali smo "opštenarodno veselje" povodom otvaranja nekakve fabrike gdje se skupilo bukvalno kompletno rukovodstvo drage nam države i gdje je on došao u bijelom odjelu te odsvirao svoj čuveni blok od 15-ak minuta, pokupio doobar bakšiš(par hiljada maraka), meni na klavijaturu ostavio 500-tinjak i izgubio se u nepoznatom pravcu...
Kolege iz Srbije koje su taj dan sa nama radile su nam potvrdile da je to opšte poznata stvar kada je dotični u pitanju...
Ako ništa drugo bar mi je moralna satisfakcija bila kada smo nedugo zatim radili neku proslavu u BGD-u i gdje je on došao kao gost(zvanica), te nas uredno pozdravio a mi svi okrenuli glavu na drugu stranu...

Takođe i Vera Matović na mene nije ostavila baš impresivan utisak!
Radili smo svadbu na koju je ona došla bez svog mikrofona, gdje je pola dana tražila da se samo ona pojača i to naravno javno(preko razglasa), vrištala, skičala, provlačila se ispod stolova iako to njoj i njenim godinama stvarno ne priliči. Na početku svirke je tražila da dijeli sa nama bakšiš, jer je ona zaboga "lovac" na isti(prema njenim riječima) što smo odlučno odbili jer je za dolazak uzela dobru cifru(par hiljada eura), da bi na kraju tražila makar 100 eura za gorivo...

Naravno da ima i dosta pozitivnih primjera kao recimo ovo sa Dejanom Matićem koji je stvarno laf i drugarčina, a moj stav je da unaprijed sve treba dobro utanačiti sa domaćinom, menadžerom, organizatorom oko plaćanja i bakšiša jer dogovor se pravi na dnu njive...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote