Videti jedan post
Star 09.12.2009, 02:27   #16
hajro
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
hajro befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

pozz prijatelju Aleksandar,da u pravu si imam receiver L4 diversity wireless receiver -Macard,
a na mikrofonu GAIN-LO/HI pa se nesto narocito i ne mijenja u zvuku kada podesim na LO ili HI i ne dobijem taj pravi sound koji moze da pruzi takav mikrofon.znaci zvuk je iskrivljen odnosno malo i smijesan he u odnosu na isti takav beta 58 kablovski koji koristim.kod jednoga strucnjaka smo utvrdili da nije u pitanju ostecena glava (kapisla)nego mislimo da zaista je negdje problem u posiljanju signala izmedju mikrofona i receivera tako da vise neznam da li da placam servisu samo za testiranje mikrofona mozda i do 30 eura a tak onda popravak koliko bi me kostao hehe.s toga te molim ako si imao takvo iskustvo sa takvim problemom da mi pomognes da rijesimo tu situaciju .pitanje je da li je moguce da je opterecenja ta frekvencija koju ima moj mikr. i receiver a ta je frekvencija 180.400 MHz .DA LI BI BILO POMOCI KAD MIJENJAO I CISTIO TAJ FILTER na glavi mikrofona ,mislim na tu spuzvicu na glavi mikrofona i sta bi uopste trebao poduzeti da to dotjeram da radi kao sto bi trebalo.Liep pozdrav.
hajro je offline   Reply With Quote