Ovaj sa slike sto sam stavio je prodat.
Stari President 78,79,80 sa alu deklom ima vece plocice sa tonovima u kabini od tona F prvih 8 ,takodje imaju velike otvore u samom fasenu.Uzmite President sa Plasticnom deklom od 82god i uporedite velicinu plocica sa 78,79,80god i videcete razliku.Uostalom pitajte majstor Gracu iz BG koji je godinama Guerrinijev serviser kao i Dragog Gadzinhanca iz Nisa sta misli o ovoj harmonici,na cijem modelu svira Bosanac,Pavkovic,Caslav,Goran Mitic,Aca Sofronijevic,Boban Kopunovic....Takodje i poznajem kako je nastao prvi model Presidenta,kako je prvo Bata Kanda isao sa svojom harm Settimio Soprani Artist VI i da se po njoj napravi prvi model Presidenta i taj model je sa drugacijom deklom.Imam i slike
Dodato:
Emrah gde se nudi ta harmonika jer ti je neko direktno ponudio?Cena te harmonike u BG je ta koju si naveo.Ja imam licno svoju 1979 i uporedjivao sam je sa Scandalijem Super VI iz 50 god.tonski je moja bolja,masniji ton,tehnicki unapredjenija i za virtuozno sviranje klavijatura,Super VI ima jedinstveniji bas u levoj strani.Nekada su to bile ovde skuplje harm,ali za narodnu muziku stare prve serije Presidenta su se izdvojile.
Ne citirajte bez potrebe post iznad svog.A nemojte ni citirati samoga sebe u istom postu.
Promijenjeno od Sejox (29.11.2009 u 01:59 sati)
Razlog: Obrisani nepotrebni citati.
|