Videti jedan post
Star 28.11.2009, 13:56   #15
jeftabgd
Belaj boy

Registrovan/a dana: 16.01.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 534
Uploads: 18
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 70 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg Pa-800,Dallape,Guerrini.
Interesi: sakupljanje mp3,narodna kola
jeftabgd ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
jeftabgd pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Meni deluje logicno da prvo vidis sa tom decom da li hoce da rade zabavnu ili narodnu muziku ili i jedno i drugo,pa posle sve dalje.Iz mog iskustva najbolje je pokazivanje rukom jer kad zapises triler i kad to odsvira neko ko taj triler nezna od ranije to zvuci mnogo matematicki i vestacki,jer uvek se neki prst vise akcentuje(negde samo pipnes dirku a drugim prstom ga zakucas maximalno i sl).Naravno,treba im pokazivati i neke popularne kompozicije da ne bi izgubili volju.Na,pr,moja cerka u nizoj samo radi neke etide i sl.a ja joj pokazem Medo Brundo i srecna je mesec dana kao da svira Paganinija.Ponekad im das neki snimak da slusaju pa im skrenes paznju na emociju,na tekst,da se zainteresuju i da ih ne ubijes u pojam sa notama i teorijom.i Da budes njihov ortak(stariji brat).Svi moji bivsi ucenici me i dalje zovu i sad smo stvarno prijatelji.Znas,one fore,klinci poceli da puse a ja ih ne cinkarim kod caleta pa pricamo o ribama i sl.Samo psihologija.To nama tezgarosima bar nije problem.
jeftabgd je offline   Reply With Quote