Videti jedan post
Star 22.11.2009, 00:16   #5
Ace
White Noise

Ace's Avatar

Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
Ace ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ja sam pred ... ako ne deset onda sedam godina sigurno isao u skolu jednog poznatog makedonskog armonikasa (nije bitno koj) i tamo sam ucio svirati tako sto on napise neku pesmu po note oznaci akorde nad note i da mi da ja sviram to a on sedi do mene i prati kako ja sviram i komentira, savetuje... Ucio sam svirati sintisajzer. Ali brgo sam prestao sa casovima jer mi se ovaj princip ucenje ne svidzao - sa note, hteo sam da mi on direktno pokazuje i trilere i prstored i bas onako da naucim da budem pravi narodnjak. Jedna pesma jedan cas to mi je bilo nekako sporo a mogao sam za 20 do 30 minuta skinuti pesmu sam. I skontao sam da ako tako produzim bicu dobar muzicar za jedno 20 godina. Molim ?! 20 godina ?! I cudim zasto neko ne moze proceniti da s takvim casovima sporo napreduje. Kad bi ja trebao davati casove nekome ja bih direktno pokazivao na klavijaturu. Otac mi je armonikas. On me u proslosti dosta ucio tako sto sedne do meni i pokazuje direktno na klavijaturu (ako treba i nesto otsviri zabaveno) i zakljucio sam da tako najvise se moze nauciti!
Pozdrav
Ace je offline   Reply With Quote