Videti jedan post
Star 28.02.2007, 08:19   #37
yu-midi
Otac nacije

yu-midi's Avatar

Registrovan/a dana: 22.10.2003
Mjesto: Austrija
Godina: 51
Downloads: 1117
Uploads: 131
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: KORG Pa2x pro / TRITON Extreme
Interesi: Muzika
yu-midi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
yu-midi pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Mojom greskom desilo mi se da nije sve radilo kako treba ali sad sam rijesio i taj problem sve radi i sa novim OS.
Nedime prijatelju shvatam da si odusevljen sa PA800 i vidi se da radis sa njim dan noc ali nezaboravi da si na pocetku sam rekao da se nemogu porediti te dvije klavijature i tada si bio u pravu.

PA800 nema dosta ritmova sto ima PA1x a takodje i internih sounda,fale mu bas one dobre svari sto na PA1x imaju.
Kvalitet kako je uradjen PA800 mislim da tu nema sta da se prica dovoljno lose da nemozes nikada usporediti sa PA1x.

Koja je bolja nije u opste bitno !

Za mene licno treba na razglas da se dobije dobar sound a to moze i PA50 da odradi ako je dobro sredjen,zato tu nema pravila.
Ko neradi ili nezna da radi sa klavijturama nece mu pomoci ni PA800 niti bilo koja klavijatura.

Ko radi i sredi onako kako treba da dobije dobar sound taj ce biti zadovoljan.

Samo moze se lako desiti da posle mnogo provedenog vremena sredjivajuci klavijaturu da covjeku udje u mozak taj sound i da jenostavno nista drugo necuje,cak i kad se Imenom prozove neodgovara na prvu (ovo nije sala)
Zato nemojte da preterujete sa sredjivanjem ohladite malo i popijte koju pivu sa drustvom ako osjetite da vec sanjate kako je dobra klavjatura i ako u snu vec cujete njihov sound.
yu-midi je offline   Reply With Quote