Nedime ovo je bila tema PA1X novi OS...Ja ne znam kako možeš odmah već na prvoj stranici da kažeš da nema promjene,da je isti đavo uz dva dodatna žuta dugmeta i jedno crveno...Čak ni gazda Mile se s tobom nije složio i objasnio ti neke stvari...Al džaba...Ti ko traktor vučeš po svoje i niko nema pravo osim tebe...Ja mislim da više ljudi bolje čuju od jednoga iako nemamo studio...Koji će nam đavo?Mi smo LIVE performeri a ne neki muljaroši što odsvira pa dodaje efekte i prepravlja...Onako kako središ sinth i kako odsviraš tako zvuči...E sad što ti sviraš Talav i taj turski,Albanski,Turkish stil to je tvoja odluka i PA800 je za taj stil bolji...ALi brate što se tile Južnog vetra,i onih "pravih" narodnjaka (bez Granda i ZAM-a) e tu nema boljeg od PA1X...Samo ako ti svoga PA1X (ako si ga već imo a mnogi kažu da nisi jer imaš PA80) onda ga nisi znao uraditi kako treba da bi zvučo ubitačno...Al et sve ima svoje...POzdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
|