Videti jedan post
Star 28.02.2007, 06:29   #35
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Nedime ovo je bila tema PA1X novi OS...Ja ne znam kako možeš odmah već na prvoj stranici da kažeš da nema promjene,da je isti đavo uz dva dodatna žuta dugmeta i jedno crveno...Čak ni gazda Mile se s tobom nije složio i objasnio ti neke stvari...Al džaba...Ti ko traktor vučeš po svoje i niko nema pravo osim tebe...Ja mislim da više ljudi bolje čuju od jednoga iako nemamo studio...Koji će nam đavo?Mi smo LIVE performeri a ne neki muljaroši što odsvira pa dodaje efekte i prepravlja...Onako kako središ sinth i kako odsviraš tako zvuči...E sad što ti sviraš Talav i taj turski,Albanski,Turkish stil to je tvoja odluka i PA800 je za taj stil bolji...ALi brate što se tile Južnog vetra,i onih "pravih" narodnjaka (bez Granda i ZAM-a) e tu nema boljeg od PA1X...Samo ako ti svoga PA1X (ako si ga već imo a mnogi kažu da nisi jer imaš PA80) onda ga nisi znao uraditi kako treba da bi zvučo ubitačno...Al et sve ima svoje...POzdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote