Videti jedan post
Star 04.11.2009, 23:30   #9
BoleroBend
Banovan!

Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
BoleroBend befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

sasu kovacevica ne sviram, on me smara ja samo sta mi devojka kaze od tih "galebova"
sergej:
"prokleta bila" - hlaf beat, (s tim da sam 1.var uzeo iz nekog drugog ritma koji je 8bT)
"1000 razloga" - 8beatgroove
"pola moga svijeta" - home beat ili std 16beat ne znam tacno
"a kada odu svi..." - guitar bld1
"postojim i ja" - isto guitar bld1 ali imas na forumu super namesnki, koji trenutno koristim.
rock:
"hard rock" ne brojeno puno pesama (s tim sto sam 1. var uzeo iz "konacno dobar rok" iz downloada..recimo.. mornar, digni ruku, ako su to samo bile lazi, marina, moje medeno, volela me nije nijedna, neko te ima nocas, ko me ter'o,smijehosm strah pokrijem, o Ana..ma stotinu..
-evo ovaj sam juce otkrio ako sviras "fikreta (u losoj formi sam) ili sve jos mirise na nju (ako neces namenski) - Heavy rock
-rock bld1 nije htjela, milena generacijo, ostani djubre do kraja, zastave, zakuni se ljubavi. ma isto milion..
-od toseta ti je odlican 8beat groove za onu..stao mi mozak.."baci kosu preko ramena.."
-folk ballad je predr*an ako radis pesmu "od ljubavi do mrznje" da ubija
-8bt analog - tko sam ja da ti sudim, kad mi dodjes ti, previse ti dugujem..itd
puno pesama iz latino, npr mnogo zeljko vasica,dade glisica..onda fino je "devojko mala" na "basic bossa"
jooj brate ne mogu vise..sad mi je slucajno klav bila ispred mene, pa sam bacio oko na ritmove i napisao ti sve ovo, ako budem mogao sutra cu ti ispisati jos..imam ih u glavi bar 200 trenutno.
i ako te ne mrzi procitaj sve ovo , probaj ih, sredi ih, i uzivaj!
BoleroBend je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio BoleroBend za ovaj koristan post:
misa1265 (12.11.2009)