Tema: Kradja tezge
Videti jedan post
Star 03.11.2009, 12:37   #19
RadeKOKI
Ovaj baš voli da kuca

RadeKOKI's Avatar

Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
RadeKOKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@BoleroBand

1. Nema ovde ljutis ili ne to je to, svako ima pravo da iznese licno misljenje nekom se to svidelo ili ne misljenja i ukusi su razliciti.

2. Pa to je ono sto sam ja pisao u jednom delu posta "Tacka 4." samo sto u ovom slucaju koji si naveo, to je tek opste ludilo tu tek nikom nije dobro u tom slucaju se nalaze 2 morona, pocev od gazde pa do onog koji svira, e tu se tek ne slazem sa onim izgovorom "pa on mora da svira nema gde ....hrani posrodicu....), pa bolje da je kupio kosilicu, sekirce i bastovanski alat kostace ga to sve kolko pola sinta koji ima i zaradice danas bar 30-50e kao bastovan da nekom pokosi travu, sredi drva, okopa ruze i posteno je zaradio novac, ne znam dal me kapiras sta ocu da kazem.

3. Evo da uzmem tvoj primer gazde da citiram "ali me interesuje njegova matematika, i tvoj komentar.
pri tom pod kirijom je ima po jednog prijavljenog radnika sa punim doprinosima u obe smene a vikendom plus 1 s dnevnicom.
i dalje ostajem pri mom komentaru da sa njegovim dnevnim pazarom oko 15000, 100e za muziku je jaka stavka.
nadam se da sad razumes moje nezadovoljstvo i da shvatas moj predjasnji komentar. eto, poz brate!"

evo i objasnjenja i na to

3.1 Matematika kod njega postoji pricamo o slucaju koji si naveo, gazda ima matematiku da nema zatvorio bi kafance odavno, oni prijave danas kroz fiskalnu kasu 1 gajbu piva a bez rachuna proda 5, tu je vec presao drzavu...da ne otvaram dalje znaci ima profit.

3.2 Ima "budalu" koja radi za 10e i jos mu naplati 500 kinte razglas, da mu dva pica on popije 3,4 nekad vise i jos mu da iz dzepa. I ovde je opet gazda dobar naplatio mu punu cenu pica, nije mu dao rachun, preshao drzavu...jbg

3.3 Ima prijavljena dva radnika jbg. i to nebi da ne mora al mora pa ajd
na minimalac koji sad da ne lupam al uzecemo 100e, sta ga briga ide mu plata "klinka" ili "klinac" koji radi za eto tolko da ima kad ode u grad da ne kukumavci od keve i caleta po 200 din za 2 pica u gradako oce u diskoteku bez soma dinara je tabla...da neduzimo i tu temu. I tu je gazda opet dobar tako da niko druze ne radi ako nema racunucu, al ne zaboravi jedno da gazda ne placa nikad cenu koja je u sanku, on ima ulaznu cenu pica u lokal, kao da pije ispred drakstora.

Promijenjeno od RadeKOKI (03.11.2009 u 12:41 sati)
RadeKOKI je offline   Reply With Quote