Videti jedan post
Star 22.02.2007, 22:18   #3
fico
Pravi prijatelj foruma

Registrovan/a dana: 06.05.2004
Mjesto: Slovenija
Downloads: 2743
Uploads: 14
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 51 puta u 48 Postova
Instrumenti: E-mu X board;Novation SL61 MK II :Weltmiaster Cansone
Interesi: sve po malo
fico befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fico pošalji poruku preko MSN messengera fico pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Mislim da sam tamo na black listi zbog tog sto sam imao na yahoo.com mail u kojem se je naslo po nesto od clanova sta se tamo dobija za novac .A posto ne krijem ni ime ni prezime ni nista kod registracije pa tako ni na mailu na par mojih mailova sto sam slao niko ne odgovara pa me je i prosla volja da idem glavom kroz zid ili trazim neka objasnjenja zasto je to tako.Prihvatio sam cinjenicu da tako mora da bude i gotovo. Nadam se ipak da ce neki kao marco vaxter psr i jos po neki koji su imali vise kontakta sa ovim sintom znati odgovoriti a ako ne nije smak sveta zbog toga .Zelja mi je samo upoznati sint kao sto sam upozno korga tako i ovog pa ko zna mozda bude sledeci neki xxy sint ali zelim o onom kojeg imam znati sve.To ti je kao kad dovedes sebi zenu pa ju prvu godinu razgledas sa sviju mogicih strana i polozaja a nakon 20 godina braka navece samo reces pa zar opet koji je dan danas :oops: Malo sale za zdravlje
fico je offline   Reply With Quote