Videti jedan post
Star 26.10.2009, 15:58   #10
KORGX5D
Drugar foruma

KORGX5D's Avatar

Registrovan/a dana: 11.03.2006
Mjesto: Njemacka i naravno Bosna u srcu
Downloads: 1699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 105 puta u 22 Postova
Instrumenti: Korgovi razni, gitare, saz...
Interesi: Razne sfere kroz koje covjek ucenjem postize napredak
KORGX5D befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Korg PA60, problem

Sad stvarno ne znam sta vise da radim!

Radi se o Korg PA60 sa ugradjenim flesh readerom, pa je tako na njemu i OS od PA80 dakle V 3.0.6 od 22.2.2005.
Ne bih znao sa kojim setom sam ubacio ritmove u BANK 04.STY preko fabrickih, ali vise nikako ne mogu da obrisem te ritmove u tom banku.
Sve sam pokusao, pa i proceduru za VIRUSNO stanje prema uputstvu koje ima na ovom nasem forumu, pa sam radio da vratim na fabricko stanje, ali nista nije pomoglo.
Dakle uradim proceduru da obrisem sve, ono FADE IN/OUT, novi OS, pa fabricki resursi, ali to sve izgleda ok kada sam zavrsio cijelu proceduru i sve je na svome mjestu.
Medjutim, nakon gasenja klavijature i ponovnog paljenja mi se u BANK 04.STY ponovo vrate sami od sebe oni neki ritmovi iz tog nekog seta. Dakle sve ostane kao fabricko stanje osim tog BANK 04.STY u koji se vrate ti nezeljeni ritmovi i uvijek i kada preko tog banka usnimim neke druge ritmove, to funkcionise do gasenja klavijature a po novom paljenu klavijature se sami ponovo vrate ti nezeljeni ritmovi.
Sve drugo na klavijaturi radi sasvim normalno, dakle sve je uredno i klavijaturu koristim bez ikakvih nezeljenih situacija, ali mi taj BANK 04.STY pojede moje zivce, jer sam po prirodi perfekcionista i ne mogu da se pomirim sa tim da u tom banku bude nesto sto ja ne zelim da bude.

Pomagajte!

Lijepi pozdravi !!!
Dodato:
eh, svaka cast na tako brzoj reakciji!

Naime, mora da se mnogo i jos vise zahvalim kolegi CraZyKORG, koji je kao prvo tako brzo reagovao i javio mi se, a onda na MSN mi detaljno sve pojasnio, tako da je problem rijesen za desetak minuta.

Jos jednom Hvala kolega CraZyKORG!

Promijenjeno od KORGX5D (26.10.2009 u 20:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
KORGX5D je offline   Reply With Quote