Videti jedan post
Star 26.10.2009, 11:14   #30
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Emire slusaj dobro moj savet,kupis prosecan aranzer i neko solidno ozvucenje!Zbog cega evo sad cu da ti objasnim Ti si mlad momak i tek kreces sa tezgarenjem i samim tim to vuce vrlo nisku cenu rada dok se ne pokazes da pravis posao!Ako spucas pare na jaku klavijaturu ozvucenje ces morati da iznajmljujes i radices samo za najam opreme a tebi nece ostati nista,gde si bio sta si radio?Radio si da platis razglas i to je to!Kupis lepo neku prosecnu klaviajturu tipa Pa80,PSR3000 i slicno i kupis lepo neko ozvucenje tipa Yamaha EMX5000 i Mackie kutije za 1300e,EV Sx200(par400e),Ev Sx300(par 500-600e) i taj oglas je bio kod nas na forumu i radis za sebe,ono sto bi placao drugom ozvucenje to ces stavljati sebi u dzeb i posle godinu dana moci ces da razmisljas o Tyrosima,X Pro i sta ti ja znam!Onda si sam svoj gazda,ne razmisljas da li ce imati slobodno ozvucenje,kako radi i slicno!Imas sve svoje,sve provereno i ispravno i ides na svirku samouvereno Ovo ti je savet iskusnog tezgarosa i momka koji je prosao sve te dileme u kojima si ti sad Kad kupis klavijaturu javi se da je napucamo i dobro razmisli

Promijenjeno od Marco7 (26.10.2009 u 11:16 sati)
Marco7 je offline   Reply With Quote