Videti jedan post
Star 23.10.2009, 17:43   #8
vingula
Veteran

vingula's Avatar

Registrovan/a dana: 10.11.2006
Mjesto: Zagreb,Hrvatska
Godina: 40
Downloads: 1775
Uploads: 49
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 82 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G7, Korg PA1X Pro Elite, AKAI Advance 61
Interesi: Muzika,Računala
vingula befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
vingula pošalji poruku preko MSN messengera vingula pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@ZELJKO
OEM verzija ti je inače ona verzija koju dobivaš kad kupuješ računalo,ili laptop mada je 90% ista ko i normalna ferzija.

DODATAK: Eto ZLATEK me je pretekao dok sam ja ovo pisao

@MYKELI
Dali si probao da ti WIN 7 sam nađe kompatibilni driver za SB,jel inače čitao sam da za X64-BIT windowse su driveri malo drugačije pisani (rađeni) pošto ti je konfiguracija malo zahtjevnija pa su s toga i driveri malo veći, e sad ja sam koristio X32-BIT (ili ti ga X86) i za večinu hardwarea si je Win 7 sam našao drivere,btw...ja sam skinuo odma kad je izašla ona prva BETA verzija,što je tek bila u Japanu na prezentaciji...tako da se nesječam koji joj je BUILD verzija...imao sam ga dosta dugo na kompu,ali maknuo sam je iz jednog razloga to što nije bila za ASIO drivere,i ni na jednoj kartici mi nije bio omogučen RECORD (znači nisam ništa mogao snimat)...jednostavno bili su mi blokirani Line-In,ali vjerujem da joe to bilo normalno poštoi je to BETA verzija,nadam se da u FULL sve radi kako treba.
vingula je offline   Reply With Quote