Tema: RCF Art 315A
Videti jedan post
Star 18.10.2009, 23:28   #20
Burli
Ovaj baš voli da kuca

Burli's Avatar

Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Burli befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@Dule Va žao mi je što si imao negativno iskustvo sa RCF-om, ja zadnjih 8-9 godina isključivo radim sa njihovim zvučnicima i da kucnem u drvo majstor mi nije trebao...
Najprije smo imali ART300 da bi prije 3 godine prešli na aktivnu varijantu. Inače ove ART300 smo prodali bez problema, a i dan danas rade punom parom u lokalu gdje je u jednoj sedmici bar 3 večeri aranžerska svirka a kutije se "domaćinski" forsiraju...

@Marco7 ja sam u potrazi za još jednim parom aktivnih ART500 jer par već posjedujemo a takođe imamo i par ART325 u kombinaciji sa 2 aktivna bina ART 705AS. Pjevač odlazi u zasluženu "penziju", voljan je da uzme par ART325 kao otpremninu, mi bi u tom slučaju oglasili prodaju binova jer smo sada limitirani i prevozom, naime sve mora stati u passata karavana, tako da bi nam varijanta sa 4 ART500 savršeno odgovarala...

E sad, razlika između ART500 i 325 je veoma izražena naravno u korist ovih prvih, lično mislim da nisi pogriješio kada si se odlučio za D-lite...

U međuvremenu sam dobio aktuelni cjenovnik iz BGD-a u kojem stoji da je ART325 750 eura, dok je ART 705AS 900 evrića...
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš???
Burli je offline   Reply With Quote