Videti jedan post
Star 19.02.2007, 19:02   #11
Edis85
Drugar foruma

Edis85's Avatar

Registrovan/a dana: 04.12.2006
Mjesto: Slovenia
Godina: 39
Downloads: 611
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA800 & Korg Triton Classic
Interesi: SvAsTaRa
Edis85 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Edis85 pošalji poruku preko ICQ messengera Edis85 pošalji poruku preko AIM messengera Edis85 pošalji poruku preko MSN messengera Edis85 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Hehehe nema frke jarane svak ima svoj ukus ali ja sam po PERFOMANCE uporedijo PA800 i PA1xPRo ima par razlika vako cu napisat:

PA1Xpro: ima sve isto ko pa 800 ima dodatno MP3, Cd-rom, 8 Padova

PA800: ima vise stylova,drum kitova, rama ima 64MB- PAxpro ima 16 more se razsirit na 32, Vise osciltaora,polifonije itd,,,laksi je i manji neg pa1xpro, jeftiniji je ima svoj Mixer dje mores svaki posebno zvuk bubanj na EQ.GFX da stimas kako tebi pase ako je prejak bubanj ili tup ili tako dalje a kosto je kolega moj sto je vlasnik PA1xPRO kad smo gledali spazio da njegov nema to, znaci mora na mikseti da non stop pomjeras itd.. ako ne zvuci dobro. Ali najbolje da se poredis sam na korgovoj stranici i vidis ja sam bar tako uradijo! Nemoj mislit da zagovaram PA800 samo kazem sta sam procito i sta sam vidio i toje to a svak uzma seb sta mu pase jer uzma za svoje pare a ko god sta uzme nek mu je sa srecom da to fercera kako treba .

POZDRAV!!!