@taskedallape:
Aleksandre,vidis i da i marco kaze da je bolje rcf,ja nisam rekao da je fbt los...tako da mislim da mu nisam dao los savet pema tome si pogresio jako....pozz
Znao sam da ces me pogresno razumeti, evo pokusacu opet!
Odvojio sam nekoliko tvojih postova:
1.fbt je sta ja znam prosecna kutija,ali daleko je to od rcf-a
2.Sx300 velicanstvena kutija,mala al pici....
3.Ev Sx300 pasivan na pm-1 je bolji,ti sada gledaj!Jako lose a puno para!Pozz
4.To je upravu uzmi D-lite i da te vidi bog....pozz
5.ja kazem Zx5 sekiru i opal po njima! Nista vise,ljudi se samo zavaravaju sa tim zx5,
ne uzimaj to jako lose radi....
6.te jbl,crkavaju visokotonci kao nista...uzmi rcf,to ti je zakon...mani se jbl!
7.Rcf ART500 ce pojesti Zx5 za dorucak
Ovo su licno tvoja misljenja,za mene bez ikakvog strucnog izlaganja,to je ono sto sam i rekao,informacija bez sadrzaja!
Sve to tanko,plitko i bez ikakve tehnicke analize??
Nemoj se uporedjivati sa Marcom, pogledaj kako to sve Marco obrazlozio i svakako ce to biti svakome od pomoci.
Ja licno koristim momentalno Mackie i HK Audio sisteme,hajd pronadji jedan jedini post gde forsiram ove brandove i nudim kolegama da kupuju ono sto ja koristim???
Ja bi licno zeleo da radim na JBL VRX ili na NEXO PS sistemima ali za moje potrebe i finansije je ovo sta imam najbolje resenje.
I sta sad,da se provaljujem na forumu kako je Mackie bolji od VRX ili HK od NEXOa PS???
Znaci moramo ostaviti emocije na stranu,biti korektni,nepristrasni i najvaznije objektivni.Nista drugo ne trazim!
Ne bi ja reagirao kad bi tvoj post glasio ovako:
Mislim da je RCF ART315 boljia kutija od FBT Maxx5 radi ovog i ovog.....
Ili da si bar napisao da ti je sound RCF Art serije bolji od FBT Maxx serije!!
To bi jos razumeo,i nema tu diskusije,to je tvoje licno misljenje i ne bi bilo niakvih primedbi sa moje strane, ali ovako uporedjivati brendove bez ikakvu strucnu analizu,nije dozvoljeno nit cu ovakve stvari tolerirati u buduce...naravno sve dok admnistracija foruma misli da sam sposoban da moderiram ovaj dio foruma.
Sa postovanjem
Aleksandar