E pa MARCO puno puno ti hvala.Sad ču dalje da tražim i ovo što si napisao hiljadu puta ti hvala.Ja sam več tiskao taj digital sond ali mi uvjek napiše za save ili preklic pa sam mislio ako mora sam negdje da skoči.Pa nema sad da ne provalim jedino je sve drugčije za štelovanje od drugih klaviatura što sam ikad imao pa normalno sad mi je kao što kažeš svemirski brod.
Mogu odmah da ti kažem da bi mi vrlo bilo žao kad bih je sad morao dati dalje kao što sam se več uplašio zbog ove funkcije
da je ne bi bilo pa i majku ji njenu to mi se činilo nemogučim.
Ovo kratko vrijeme što je imam vrlo sam zadovoljan ovim prvim rezultatima koje sam več skopčao i našao a naročito sa zvukom
tako da mogu sad da vjerujem nekima što tvrde da yamahe stvarno dobro rade.Da se razumemo nemam ništa protiv nijedne druge klavijature naprotiv jer sam ih sam puno imao ali ova stvar stvarno izgleda da če biti ubitačna naravno kad se podesi ili ako je prije ne slupam

a majku ji kad je više skopčam siguran sam da ču izvuči iz nje čak šta je nemoguče.
Prije sam se zajebavao i na novo stavljao OS i nisam znao da mogu svaki fajl posebno na disketu pa sam več zvao ljude ko ima prijenosni cd-rom jer sam mislio da moram sve zajedno staviti na cd a sad sam probao i ide svaki posebno na disketu.
Takve stvari kod korga nisu se dale napraviti i morao sam sve zajedno imati skupa na disketi i zato mi je sve drugčije i baš obrnuto razmišljam.Ustveri svaka klaviatura ima svoj način rada.
Marco sad si mi stvarno puno pomogao i ko što rekoh nek je složim nekako ču ti se več odužiti jer mi onaj dao pored ogromno nekih stvari pa čak programa za rad oko samplova za tu klaviaturu i kad ču to da posortiram poslat ču ti.
PS da li tamo posle boja ili njeno ime ili moraš da je zamenjuješ naprimjer kao pod broj ili slično?
Pozdrav svima