Videti jedan post
Star 11.10.2009, 18:46   #5
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Evo sad posle nedelju dana rada i 6 tezgazroskih noci da predstavim utiske!PREZADOVLJAN SAM,PREZADOVOLJAN!Posle muke sa stelovanjima i nervoze sad mi je jasno da sam uradio pravu stvar i kupio i odlican mikser i kutije!Samo nemoj neko da shvati ovo pogresno pa da ispadne ne pljujem druge proizvodjace!Godinama sam radio na Dynacord-ovim mikserima i dalje kazem da je to extra izbor ali eto ja sam hteo nesto drugo!Sto se snage tice sad moram svima reci da a Yamaha uopste nije naivna,pravu snagu dobija tek kad se glavni master pojaca preko nule i ovog vikenda sam je namerno rokao na +8 i to radi savrseno i bez ikakve deformacije i prljanja zvuka!Zvuk tako pitom i prirodan a direktan da to nije normalno!CISTO,JAKO,DIREKTNO I TEMELJNO i sve sto je proizvodjac predstavio u specifikacijama i video demonstraciji je potpuno na mestu a mislim da sam izvukao i vise od toga!Odusevljen sam(u dve reci) Yamaha EMX 5016Cf je definitvno vrhunski izbor!!!