Kolega milos_paracinac,
Pre svega trebas znati da je komunikacija na forumu,i pored svu kompenetciju,pre svega PRIJATELJSKA!
Da si procitao bar 10 mojih postova,znao bi da sam i tvoj prijatelj.
Nekad nemam puno vremena a zelim da pomognem,pa tako progutam neko slovo,kod tebe sam nenamerno(intuitivno) zamenio Paracin i Pirot.Moju gresku sam ispravio i "najprijateljski" je sledilo izvinjenje.Ti to nisi prihvatio uz sugestiju da naucim da citam

Ipak mislim da si previse emotivno reagovao a tome razmisli!
Ne trebas se meni izvinjavati,dovoljno je da sam sebi priznas gresku.
Kao sto sam rekao,ja sam pre svega veliki prijatelj foruma,kao i clanstva pa tako pokusacu da zaboravim ovu nasu konfrontaciju i nastavimo normalnom komunikacijom dalje.
Ako si drugog misljenja,onda si stvarno promarsio forum,ovo ti najsikrenije kazem a to ce vreme pokazati.
Vec sam pisao na forumu o Digitech Vocalist Live 2,a trebao bi znati da je nacin funkcioniranja 2ke i 4ke skoro identicni,uz to da DT Vocalist4 ima pored musIQ i manuelnu funkciju harmonizacije.
Ako nisi gitarista,mislim da si promarsio spravu,posto je DT2/4 pre svega namenjen gitaristima.Kao prvo nemas MIDI konekciju,koja ti je jako potrebna i najvaznije USER SCALE.Znaci Vocalist 4 ima odredjen broj fiktivnih skala(kao kod PERFORMERa) i to je to.Znaci nema manuelne obrade harmonizacije kao kod VHMa,Vocalist LivePRO ili TC Helicon VoiceLive.
Ako si pevac ili sviras klavijature,bolje pogledaj model Digitecha Vocalist PRO ili Vocalist 3D.
Pozz