Milance slazem se u potpunosti s' tobom,medjutim u Makeup sam isto sve efekte stavio na nulu,mada je to nepotrebno jer sam ih vec skinuo u micro modu.Sto se tice One touch funkcije GW8 ima mogucnost programiranja jedne postavke a sta sve ide u to nisam probao jer prilikom modifikovanja ritmova iste snimam bez ove funkcije(ne chekiram ponudjenu opciju).Smatrao sam da to treba da ostavim za kasnije.Pretpostavljam da kada bi na "inicijalni" ritam kopirao deonice iz problematicnog ritma da bi situacija bila ista jer bi se informacije prenele na novi ritam.
Kod GW8 jedan efekat (reverb) utice i na solo boje i na ritam i uz to ritam ima jedan dodatni procesor koje je nezavisan od prvog.Chorus ima mogucnost izbora da li da se primenjuje samo na solo ili na ritam+solo.E na chorus sam ja stavio delay kako bi multiefekat iskoristio za ekvilajzer i primenjujem ga samo na Main deo klavijature.Vec sam rekao da sam sve Choruse skinuo u micro modu.Samo mi je nelogicno da ritam odredjuje kolicinu efekata za solo boju kad nema one touch funkcije.
Jos uvek nemam ideju kako da resim problem bez da ritam pravim iz pocetka!
|