Videti jedan post
Star 17.09.2009, 12:21   #3
Boban010
Zaludan vladika

Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
Boban010 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolega pevac sa kojim radim ima ovu miksetu,nista posebno,visoki srednji i basovi po kanalu,izlazni ekvilajzer.Dugo smo je koristili na razne nacine sto za arangersku svirku,sto za orkestar(znaci samo solo instrumenti i pevanje idu preko nje i mogu reci da tada najbolje radi).Spada u grupu starijih mikseta,ne zahteva neko posebno stelovanje,vrlo dobar zvuk,brzo je spremna za upotrebu,mada neprakticna zbog velicine i tezine.Kazu da ima raznih serija ove power miksete i da je M serija najbolja(ima najbolji eho).E da imali smo problem povremeno sa tim ehom tako sto se cuo kao da je rastimovan ali mislim da je to bilo zbog prasine u potenciometru,okretanjem levo desno on bi se stabilizovao i radio kako treba.Dobro je sto ima nezavisno monitorsko pojacalo u sebi jer je nekad zbog opterecenja iskljucivao jedan kanal koji smo mi brzo prebacivali na monitor da bi se poso odradio.Nesto smo i snimali sa ovog miksera direktno u komp na probi pre nekoliko godina pa poslusaj imas par snimaka u mojoj temi Boban010Demo snimci.Svojevremeno odlican mikser jer daje dosta "zdrav" ton mada ga ne treba porediti sa novijim miksetama jer nema skoro nista od raznih funkcija i efekata.
Boban010 je offline   Reply With Quote