Videti jedan post
Star 11.09.2009, 17:43   #6
pa1x pro elite
Vredan član društva

pa1x pro elite's Avatar

Registrovan/a dana: 25.11.2008
Downloads: 530
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
pa1x pro elite befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

imam ja kombinaciju spirit powerstation (ne 600 ili 1200 vec samo powerstation) . i 2x jbl . g734 . ja kad spirita uvalim u crveno i do kraja pojačam . wooferi mi nisu potrebni. mislim da je to do kutije ,ne do mixete .

i jos nesto . znate li vi sta znaci pojam live???????
kao prvo ova je mixeta napravljena da radi kao dodatak na velikm koncertima na otvorenom . kao sto kolega aleksandar kaze da uz nju treba i dosta dijelova da bi radila kako treba . stoga nemojte davati ocjene o ovom mixeru ako ste ga koristili u kafani . pa di vam je pamet? ili dođe kod nas lik , koristio soundcrafta studio u kafani i kaze da mu nevalja .
i jos nesto , kod nas vecina muzicara radi na pm 2 ili 1 . i sto sam primjetio nabiju efekte i baseve na mikrofonski ulaz i onda tako pjevaju. da stavis uho u visokotonac nebi ih razumio. ja kad bi dobio pm 2 uopce je nebi koristio , prodo bi je ili nez vec sta sa njom . efketi na njemu nevaljaju nista . ma ima dosta boljih mixera od pm .
da na pomenem za kolegu koji se uzimati spirita . kolega neces nikako pogrijesiti. ima precizniji ekvilajzer ,, efekte , bolje hlađenje. tolko od mene.
pa1x pro elite je offline   Reply With Quote