Videti jedan post
Star 10.09.2009, 01:13   #22
Enes-am21
Banovan!

Registrovan/a dana: 29.02.2008
Mjesto: Visoko
Godina: 38
Downloads: 81
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 32 puta u 23 Postova
Instrumenti: korg pa800, korg tr, harmonika hohner morino VI
Interesi: muzika i sport
Enes-am21 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Enes-am21 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

moje misljenje sto se tice tekme BIH - TURSKA... mogli smo komotno pobijediti samo da su Dzeko i Ibisevic u formi...obojica su mi veceras kao mrtvaci...doduse, Dzeko je imao 5 prilika od kojih bi 3 zabio 100% da je onaj Dzeko od prosle sezone... Vedad se nije vidio... golman Nemanja Supic, cista desetka..kod gola nije nista mogao, al je spasio 2-3 sigurna gola...KAPA DOLJE MAJSTORE... odbrana skoro odlicna...Spahic fenomenalan...ono je igrac za pozeljet u ekipi... Sejo Salihovic, po meni, najbolji nas igrac veceras, osim prelijepog gola iz slobodnjaka, najvise se trudio, pretrcao, mada u reprezentaciji uopste ne igra na svojoj prirodnoj poziciji... ELVIR RAHIMIC, poput Gattusa... ubio ih sve na sredini terena... Misimovic, nekoliko dobrih dodavanja, nista posebno...

sto se tice preostale dvije utakmice, nisam ih gledao... drago mi je za srbiju da nije izgubila, a u isto vrijeme mi je zao hrvatske..mislim, ocekivao sam da ce izgubit, ali 5-1??? nikad...sad je ukrajina u boljoj poziciji od hrvatske sto se tice plasmana...

moram spomenuti i svoju omiljenu Spaniju...jos jedna rutinska pobjeda nad estonijom od 3-0, i ovjerili su put u JAR...fabregas, cazorla i mata strijelci...fabregas odigrao na izuzetno visokom nivou...
Enes-am21 je offline   Reply With Quote