Videti jedan post
Star 09.09.2009, 20:31   #6
Millan
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!

Millan's Avatar

Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
Millan befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Meni nije jasno kako se stvore ti "bledi" semplovi, ja za 2 i po godine, koliko imam klavijaturu nisam imao problema sa tim. Ali sam jednom prilikom kod kolege koji je kupio polovan Pa800 primetio da mu na nekim multisemplovima ne rade svi tonovi. U pitanju je bio neki bas, u ritmu je "preskakalo", prvo sam pomislio da nije dobro uradjena bas traka, ukljucim manual bass, kad ono na 3-4 dirke nema basa, znaci taman koliko je "razvucen" sempl. Odem u Sound, Record, kad tu primetim da ima puno tih "bledih" semplova i na onom basu taman sempl koji ne radi, izbledeo..., ne cuje se ni tu u Sound modu. Ne mogu tacno da se setim, mislim da sam te multisemplove brisao normalnim putem, kao sto i rece Beethoven, Sound, Record, Multisample, pronaci multisempl, padajuci meni, Delete i cekirati ono Delete Unassigned Samples. Ili probati na Sound, pa Record, pa na padajuci meni, pa na Delete, pa cekiraj: Not assigned to any MultiSample/DrumKit, pa OK. A, inace set je kolega dobio u klavijaturi, pre svega sam ga sacuvao na flash memoriju i necete verovati, ali taj set je bio velicine 83mb, od kojih je PCM folder bio oko 80mb!