moze ali samo u COMBI modu, jer tamo imas mogucnost dodavanja vise boja i dodeljivanje midi kanala. znaci:
na "timbre" (1-8), na br 1 ubacis bass, na br 2 uabcis set bubnjeva koju ce bubnjar da koristi (postoji mogucnost da ce taj set bubnjeva morati da se remapira, da se postavi svaka cinela, dobos, basdrum itd na svoje mesto). dalje:
ides na "menu" -> "prm1" tu imas postavljanje midi kanala, int/ext/off, treba da stoji na "int" to je da koristi boju iz le-a. dalje:
ides na "ifx" i tu podeiss da ti bubanj ide na npr "1" ili "2" izlaz, onda ti nemas kontrolu nad glasnocom bubnja, nego se on direktno podesava na mixeru.
na samom modulu treba da je u midi podesavanjima (global midi chanel) postavljen bilo koji midi kanal osim mislim 01, da ne bi vozio i bass, i u zavisnosti od kanala koji odaberes na modulu, taj kanal treba da ti je u le-u na drum skeciji (timbre 2, npr).
moze ti se desiti da trebas da menjas oktave za drum set na le-u ako nece da se cuje raspored kakav treba da bude.
povezivanje: modul-midi out --> le-midi in
ja necu biti nekih desetak dana tu pa ako zaskripi tek kada se vratim...
eh da ne znam da ilmoze samo bass drum da se vozi ali ceo komplet moze sigurno...
pozz i nadam se da sam bar malo pomogao
|