Videti jedan post
Star 08.09.2009, 15:06   #4
kreso
Šerif

kreso's Avatar

Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
kreso befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Mislim da u Style worksu ne možeš "pozivati" performance. Nisam 100 % siguran, ali ovu opciju s pozivanjem performanci imaš samo s KAT2000.
Znači kod open file imaš extenzije sty (ritam), MID (fajl il keksa), PCG (programske boje) i prf (performance).
Jako dobro pazi u radu s tim performancama. Evo ti i primjer.
Ako ja u ritmu DVOJKA#3 imam u osnovnoj boji tj na STS1 neku kabinku harmoniku. Pogledam od čega je "kombinacija sastavljena i on mi kaže da imam neki programski akordion i "KABINA", koja se nalazi u program modu na USER 1-16.
Tu 1-16 boju prije kopiranja performance moraš prekopirati na prvo slobodno mjesto u svojoj program user memoriji (npr. 1-64) i potom kad prekopiraš performancu na upper 2 tj gdje bi trebala bit KABINA selektiraš boju iz svoj program user 1 moda tj boju 1-64, jer je kod tebe mjesto u program kodu pod 1-16 već vjerojatno zauzeto s nekim gajdama .
kad to usporediš, onda bi to trebalo biti to.
Zatim tu performancu tek možeš spremiti s WRITE, prethodno daš ime i odabereš mjesto.
Isto tako ako kopiraš style bez PCG-a (programskih boja), on će zapamtiti u instrukcijama za STS-ove samo parametre npr, 1-16, 2-3, 1-28 ..., stoga za te stylove ako hočeš orginal STS boje, moraš i njih iz PCG-a prije prekopirati i potom posložiti RUČNO sve.
Nikad iz set-a ne kopiraj tuđi GLOBAL (mogo bi puno znoja i krvavih suza prolit).
Hebi ga, to je takav heben poso, al kad radiš s 2 različita seta, onda ti ne preostaje drugo nego papir i olovku i svaki style zapisat trake i STS boje, a s performancama je poso i duplo veći.