Pre 2-3 god,u jednom veoma poznatom restoranu na smederevskom putu,ja i moj bend smo imali nesvakidasnju situaciju,kad je domacin na svadbi bukvalno mislio"niko ne sme da vas bije..............osim mene"!Od prve do zadnje pesme je bila tenzija.Pa zamislite kad se tako domacin ponasa prema vama,sta ocekujete od gostiju.Epilog price je da smo ipak "prosli na vrata i bez batina"za divno cudo od 200 gostiju je samo domacin i naravno njegova porodica bili nenormalni,a ima i izreka"od ludih roditelja,luda i deca"...tako da smo i ispushili za gazu od mladozenje,jer mu "nismo oca ispostovali kako treba"!! Samo se pitam sta smo jos mogli da ga ispostujemo..da skinemo gace da nas j...e,ili stvarno je mozda mislio da ima pravo da nas bije.....mozda je mislio a je to uracunato u pogodbu!! Hvala BOGU pre i posle te svadbe nikad nije bilo nesto ni briblizno slicno,a nadam se da i nece,jer smo stvarno svi mi iz mog benda i previse tolerantni i flexibilni,imamo toliko iskustva da preskakanje preko svog instrumenta poslednja stvar koju bi uradio,naravno sve je OK do momenta kad bi neko krenuo fizicki na mene...eee tad............pocinje zurka!!!!