@Adrijan
Preporucio bi mu konja . Konj preskace rupe. Sa konjem ce i na benzinu da ustedi. A kada zivotinja ostari onda moze i na razanj. A ako moze konja da pomuze onda moze i svjeze mlijeko da ima. A ako je komsija muzicar onda moze konja da usempluje
U pravu si 100%

Za komsiju muzicara definitivno nema boljeg resenja.
A ovo sto si rekao potvrdjuje jos jednu stvar: Sve zavisi kakav je ko covek. Ti bi, na primer, hteo i da preskaces rupe i da jases i da muzes i da pojedes i da usemplujes i to sve sa "jednim konjem".

Zato si kupio PA800. Ali taj konj mora da je neko svetsko cudo cim sve to radi, pa zato i kosta malo vise.
Ja, s druge strane, tamo gde su rupe cesto idem peske, kupujem meso u mesari, imam jednu zgoljavu kravicu koju muzem i jednog juga kojim se vozim kad je put asfaltiran. Ali ova moja kravica daje bolje mleko od tvog super konja, zato sto je ona specijalista za muzu, a i na otvorenom putu tvoj konj nema sanse sa mojim jugicem. E sad, ja jos uvek idem peske preko rupa, a i meso u mesari nije jeftino... Sve ima svoje... Ne znam... mozda je tvoj konj ipak bolje resenje...